Hover Image Hover Image Hover Image Hover Image
 
Haas Factory Outlet - Danmark
En del af Edstrøm’s Værktøjsmaskiner
Haas Factory Outlet

Haas Factory Outlet

Vi er underleverandør for Haas Automation Inc., den største producent af værktøjsmaskiner i Amerika. Haas Automation fremstiller en fuld serie af vertikale og horisontale CNC-bearbejdningscentre, CNC-drejebænke og rundborde. Virksomheden fremstiller desuden også flere forskellige specialmaskiner – dette omfatter 5-aksede bearbejdningscentre, mold making bearbejdningscentre, toolroom maskiner og gantry routers. Haas produkter præsterer med høj nøjagtighed, gentagelsesnøjagtighed og holdbarhed til overkommelige priser – værktøjsmaskiner, der giver den bedste værdi i branchen.

Haas Factory Outlet er ikke kun defineret af den høje kvalitet, som Haas produkter yder, men også ved forståelsen af service og applikationshjælp, som vi tilbyder. Fordi vi er en leverandør med direkte forbindelse til fabrikken, har vi et bredt sortiment af reservedele på lager til øjeblikkelig levering og et fuldt udrustet kørende serviceteam, som sørger for installationer og løbende service. Vores applikationsingeniør har erfaring for at kunne hjælpe med at vælge det bedste Haas produkt til din applikation og yde teknisk support og træning.

Haas Factory Outlet, en del af Edstrøm’s Værktøjsmaskiner, er grundlagt for at kunne tilbyde Haas Automation CNC værktøjsmaskiner i dit område. På vores adresse finder du et showroom til maskindemonstrationer, og det er også her, vi tilbyder træning, support og den service du har brug for, for at få de bedste resultater med din Haas maskine.

Lokation

Haas Factory Outlet

Haas Factory Outlet – Danmark
Edstrøm’s Værktøjsmaskiner
Haremarksvej 10
8723 Løsning
Tlf: 45 38 41 00 10

Afdelinger

Salgsafdeling: +45 38 41 00 10
Serviceafdeling, Reservedele og Applikationer: +45 38 41 00 13